Klubbholmen Björnö

DSC_0029

Björnö är klubbens gemensamma sommarparadis ca 8nm från Skansholmen och S/V om Oaxen, där träffas många, både medlemmar och gästande båtfamiljer .

Klubben disponerar barnvänligt bad samt storstuga att ha samkväm i vid dåligt väder, vidare finns en lillstuga med ett rum med eldningsmöjlighet vid fuktigt väder, i lillstugan finns våningssängar plus en extra gästsäng samt kokplats med gasolspis och gasolkylskåp dock inget färskvatten.

Björnö är städat !!!

17/5 träffades klubbens medlemmar för den årliga vårdagen på Björnö. Flytbryggan skulle ut, husen städas, osv. Nytt i år är att pumpen till brunnen är renoverad och att det finns sötvatten. Än så länge är det inte drickbart men kommer väl till pass i kommande bastu. Ny informationstavla är rest och allt skrot är samlat nere vid sjön för transport till närmsta soptipp.  

b4b3b2b1

Arbeten Björnö

På Björnö finns alltid arbeten att göra för den som är jobbasugen. Efter överenskommelse med hamnfogde får detta räknas av från arbetsplikten. Kontakta hamnfogde om vad som är aktuellt för stunden. Telefon till hamnfogde 0705-109355

Hamnfogdar Björnö

Hamnfogde: Ulf Bohman 070-820 28 99

Vice Hamngode: Thomas Palmqvist 070-552 06 47