Klubbholmen Björnö

DSC_0029

Björnö är klubbens gemensamma sommarparadis ca 8nm från Skansholmen och S/V om Oaxen, där träffas många, både medlemmar och gästande båtfamiljer .

Klubben disponerar barnvänligt bad samt storstuga att ha samkväm i vid dåligt väder, vidare finns en lillstuga med ett rum med eldningsmöjlighet vid fuktigt väder, i lillstugan finns våningssängar plus en extra gästsäng samt kokplats med gasolspis och gasolkylskåp dock inget färskvatten.

En kall midsommar 2014

Det blev en kylslagen midsommar på Björnö i år. Farbor Nordan höll oss i sitt grepp i stort sett hela helgen. Men som alla vet, det finns inget dåligt väder, bara dåliga kläder. Midsommar firades traditionellt med dans kring stången, gemensam lunch och en ny variant av tävling som byggde på sammarbete med lite större lag. Sen var det dags för middag på bryggan med tillhörande mingel. Tack alla för en trevlig helg.

MidS12MidS13MidS11

Arbeten Björnö

På Björnö finns alltid arbeten att göra för den som är jobbasugen. Efter överenskommelse med hamnfogde får detta räknas av från arbetsplikten. Kontakta hamnfogde om vad som är aktuellt för stunden. Telefon till hamnfogde 0705-109355

Hamnfogdar Björnö

Hamnfogde: Ulf Bohman 070-820 28 99

Vice Hamngode: Thomas Palmqvist 070-552 06 47