Bastun är klar !!!

Den nytillverkade bastuflotten är uttransporterad till Björnö. Maxfarten under transporten var 2,1 knop. Det blev helt plötsligt långt till Björnö. Nu ligger den där och det är bara sätta igång att använda den. Klubbnyckeln passar i låset och det är upp till var och en om man vill släppa in gäster. Det är alltid den som låste upp som ansvarar för bastun. Färkvatten finns i pumpen uppe vid storstugan. Det finns en sak kvar att fixa och det är sponsor tavlan. Alla namn kommer att komma upp på väggen.

Bastu1Bastu2Bastu3Bastu4Bastu5Bastu6Bastu7Bastu8

På Björnö finns alltid arbeten att göra för den som är jobbasugen. Efter överenskommelse med hamnfogde får detta räknas av från arbetsplikten. Nedan lista de arbeten som är aktuella för stunden. Kontakta alltid hamnfogde innan ni tar ett jobb, det kan ju vara så att det är bokat av någon annan. Telefon till hamnfogde 0705-109355

Följande jobb finns kvar att göra:
Röja skog
Måla flaggstången
Måla dassen
Lägga ut bojar
Djupmätning och vatten mätare fasta bryggan
Egna ideér