Klubbholmen Björnö

DSC_0029

Björnö är klubbens gemensamma sommarparadis ca 8nm från Skansholmen och S/V om Oaxen, där träffas många, både medlemmar och gästande båtfamiljer .

Klubben disponerar barnvänligt bad samt storstuga att ha samkväm i vid dåligt väder, vidare finns en lillstuga med ett rum med eldningsmöjlighet vid fuktigt väder, i lillstugan finns våningssängar plus en extra gästsäng samt kokplats med gasolspis och gasolkylskåp dock inget färskvatten.

Bastun är klar !!!

Den nytillverkade bastuflotten är uttransporterad till Björnö. Maxfarten under transporten var 2,1 knop. Det blev helt plötsligt långt till Björnö. Nu ligger den där och det är bara sätta igång att använda den. Klubbnyckeln passar i låset och det är upp till var och en om man vill släppa in gäster. Det är alltid den som låste upp som ansvarar för bastun. Färkvatten finns i pumpen uppe vid storstugan. Det finns en sak kvar att fixa och det är sponsor tavlan. Alla namn kommer att komma upp på väggen.

Bastu1Bastu2Bastu3Bastu4Bastu5Bastu6Bastu7Bastu8

Arbeten Björnö

På Björnö finns alltid arbeten att göra för den som är jobbasugen. Efter överenskommelse med hamnfogde får detta räknas av från arbetsplikten. Kontakta hamnfogde om vad som är aktuellt för stunden. Telefon till hamnfogde 0705-109355

Hamnfogdar Björnö

Hamnfogde: Ulf Bohman 070-820 28 99

Vice Hamngode: Thomas Palmqvist 070-552 06 47