Hamnen

IMG_2335

Välkommen till Oaxens Båtklubb.

Skanssundet är beläget vid den nordöstra delen av anrika och vacka Mörkö. VI bor granne med Skansholmens marina, camping och sjökrog. Detta innebär att vi i princip har alla faciliteter som kan behövas på ett par båtlängders avstånd.

I Skanssundet finns bla en båtuthyrning och en vanlig syn när strömmingen går till är småbåtar med pimplare från när och fjärran.

Man kan tycka att det är märkligt att en båtklubb som liggen i Skanssundet heter Oaxens båtklubb. Detta beror på att Oaxens båtklubb flyttade till Skanssundet för ett antal år sedan. Läs mer om detta på sidan Historik.


Läs mer om Mörkö.

Läs mer om Hörningsholm.

Läs mer om Skanssundsleden.

Skansholmens Marina och Sjökrog.

Årsmötet 2016

Update !!!  Vi kommer att vara på Mörkö Bygdegård och träffas kl 16.00

Årsmötet kommer att hållas lördag 20 februari. Plats och tid kommer att meddelas senare. Tanken är att hitta någon trevlig aktivitet i sammband med årsmötet typ föreläsare, studiebesök eller liknande. Tankegångarna går även till att hålla någon form av gemensam middag efter årsmötet. Mer om detta kommer senare. Stryelsen ber samtidigt medlemmarna att inkomma med eventuella motioner innan sista ordinarie styrelsemöte 29 januari. Självklart är det stadgarna som gäller på den punkten, detta är mer av en önskan.  

// Christer JohanssonM2

Dokument
Download this file (Kallelse till årsmöte 2016 för Oaxens båtklubb.pdf)Kallelse årsmöte 2016[ ]31 kB

Fakta - Hamnen

Hamnen ligger på den västra sidan av Skansholmen. Vi har plats för ca 55 båtar, både vid brygga och på land, under vintern. På klubben finns ingen fast kran utan vi sjösätter med mobilkran på fasta datum både vår och höst. Inga båtar får ligga i vår hamn efter upptagningen enligt gällande avtal med markägaren. Vad det gäller upptagning har vi en maxgräns på 12 ton.

 

Hamnfogde: Jonny Särås

Vice Hamfogde: Claes Hallkvist

Arbeten Hamnen

Arbetsuppgifter Hamnen

Det finns alltid arbetsuppgifter att göra. Vill du göra rätt för dig och arbeta av din arbetsplikt ? Kontakta hamnfogdarna !

Kontakta Jonny 076-1090303 eller Claes 070-615 03 98