Båtupptagning

2015-10-03 är det upptagning.

Hösten har anlänt och det oundvikliga närmar sig, dvs upptagning av båtar. Vi gör som tidigare år och lyfter med mobilkran. I bifogade dokument finner du det du behöver veta. Kopia på försäkringsbrev medtages till lyftet eller mailas till Hamnfogden. Glöm inte att det är ett medlemsmöte och iordningställande av hamnplanen söndagen 27/9 kl 10.00. Det är viktigt att alla vaggor och bockar står på rätt plats vid upptagningen och därför är denna söndag OBLIGATORISK för alla som lyfter båt 3/10.

Då OBK aspirerar på titeln "Trevligaste Båtklubben i Världen" har vi som vanligt stärnkocken Catrin Forsell på plats vid upptagningen för att laga lunch till alla medlemmar. Lunchen är givetvis kostnadsfri för alla medlemmar.

DSC 0674 b

Trisjolle SM 2018

Logga

Midsommar

OBS !!! Flyttat till hemmahemnen Skansholmen !!!
Från fredag 22 juni 2018 till och med lördag 23 juni 2018

Kräftköret

Klubbmästerskap i segling med tillhörande kräftskiva. Ni behöver inte anmäla er. Jag ringer eller pratar med alla som har segelbåt och ni ska ha en bra ursäkt för att inte komma. Detta är en aktivitet som riktar sig till alla medlemmar och kräftskivan är öppen för alla oavsett om man...
På lördag 18 augusti 2018