Björnö - ett sommarparadis

Bild-023Björnö är klubbens gemensamma sommarparadis ca 8nm från Skansholmen och S/V om Oaxen, där träffas många, både medlemmar och gästande båtfamiljer. Klubben disponerar barnvänligt bad samt storstuga att ha samkväm i vid dåligt väder, vidare finns en lillstuga med ett rum med eldningsmöjlighet vid fuktigt väder, i lillstugan finns våningssängar plus en extra gästsäng samt kokplats med gasolspis och gasolkylskåp dock inget färskvatten.

Kakor

Arbetsdag på Björnö

lördag
22
Arbetsdag på Björnö. Ala hjälps åt att väcka upp Björnö från sin vintersömn.

SM2

onsdag
26

Seglarskola

juni
onsdag
2

Midsommar

juni
fredag
25
Traditionellt midsommarfirande på Björnö. Alla är välkomna !!! OBS, vi följer de råd som gäller för Covid 19 och om rekomendtionen är att inte träffas ställer vi in denna sammankomst.

Kräftköret

augusti
lördag
21