Björnö - ett sommarparadis

Bild-023Björnö är klubbens gemensamma sommarparadis ca 8nm från Skansholmen och S/V om Oaxen, där träffas många, både medlemmar och gästande båtfamiljer. Klubben disponerar barnvänligt bad samt storstuga att ha samkväm i vid dåligt väder, vidare finns en lillstuga med ett rum med eldningsmöjlighet vid fuktigt väder, i lillstugan finns våningssängar plus en extra gästsäng samt kokplats med gasolspis och gasolkylskåp dock inget färskvatten.

Trisjolle SM 2018

Logga

Styrelsmöte 2

På tisdag 24 april 2018

Sjösättning

På lördag 5 maj 2018

Medlemsmöte

Medlemsmöte följt av städning och iordningställande av hamnplanen. Närvaro är obligatorsikt för alla vinterliggande båtägande medlemmar. Hamnfogdar bestämmer vad som ska göras och sluttiden är angiven som ungefärlig. När alla arbeten är klara avslutas aktiviteten.
På söndag 6 maj 2018

Väder