Björnö - ett sommarparadis

Bild-023Björnö är klubbens gemensamma sommarparadis ca 8nm från Skansholmen och S/V om Oaxen, där träffas många, både medlemmar och gästande båtfamiljer. Klubben disponerar barnvänligt bad samt storstuga att ha samkväm i vid dåligt väder, vidare finns en lillstuga med ett rum med eldningsmöjlighet vid fuktigt väder, i lillstugan finns våningssängar plus en extra gästsäng samt kokplats med gasolspis och gasolkylskåp dock inget färskvatten.

Trisjolle SM 2018

Logga

Midsommar

Traditionellt midsommarfirande på klubbholmen.
Från fredag 22 juni 2018 till och med lördag 23 juni 2018

Kräftköret

Klubbmästerskap i segling med tillhörande kräftskiva. Ni behöver inte anmäla er. Jag ringer eller pratar med alla som har segelbåt och ni ska ha en bra ursäkt för att inte komma. Detta är en aktivitet som riktar sig till alla medlemmar och kräftskivan är öppen för alla oavsett om man...
På lördag 18 augusti 2018