Kräftköret, kanon väder !

Vi verkar ha tur med vädret. Prognosen säger väst på fredag kväll och en bit in på lördagen. Sen vänder det till syd ! Betyder att det blir kanonväder för en kräftskiva på Björnö. Problemet kan bli att förtöja på Björnö på fredagen. Känns det som för mycket västlig vind ses vi som tycker Kräftköret är en hel helg på Arkholmarna istället ( gäller fredagen ).

Racet kommer bli vindfattigt. Det har vi varit med om förrut. Vi ses på Björnö för skepparmöte kl 12:00. Ni som kommer direkt till start kan smsa mig så får ni eran starttid på telefon. Jag kommer lägga en maxtid på racet. Om ingen går i mål vid utsatt maxtid är resultatet den ställning som just då är på sjön. Vi verkar vara 6 - 8 båtar beroende på omständigheter. Nu åker jag och hämtar pokalerna.

// Micke ( 0705-270113 )

Medlemsmöte och arbete

september
21
Medlemsmöte följt av allmän arbetsdag på båtklubben. Vi ställer i ordning på varvsplanen och organiserar klubbens nya pallningsmaterial. Alla privata stöttor och vaggor måste vara borta från området. Klubben bjuder på lunch!

Björnö arbetsdag

september
28

Båtupptagning

oktober
5
Tider och upptagnings schema kommer publiceras senare.

SM4

november