Trygg hantering av dina personuppgifter

För Oaxens Båtklubb är det viktigt att värnar om din personliga integritet och din rätt att själv ha kontroll över dina personuppgifter. För att klubben ska kunna fungera på ett tillfredsställande sätt så måste viss personuppgiftsbehandling ske. Det är något som du accepterar genom medlemskapet. Men du ska känna dig trygg med hur vi behandlar dina uppgifter och dom ska behandlas på lagligt, korrekt och öppet sätt i förhållande till dig. För mer information kring hur personuppgifter behandlas inom klubben se dokumentet Personuppgiftspolicy med registerförteckning och rutin för hantering av personuppgifter inom Oaxens Båtklubb. Det går naturligtvis också bra att vända sig till någon i OBK:s styrelse.

Länk till GDPR dokument

Medlemsmöte och arbete

september
21
Medlemsmöte följt av allmän arbetsdag på båtklubben. Vi ställer i ordning på varvsplanen och organiserar klubbens nya pallningsmaterial. Alla privata stöttor och vaggor måste vara borta från området. Klubben bjuder på lunch!

Björnö arbetsdag

september
28

Båtupptagning

oktober
5
Tider och upptagnings schema kommer publiceras senare.

SM4

november