Medlemsmöte

På söndag 7/5, kl 10.00,  är det ett obligatoriskt medlemsmöte för alla båtägande medlemmar i Oaxens Båtklubb. På årsmötet fick styrelsen i uppdrag att gå vidare och utreda upptagningsfrågan. Detta är nu klart och det är dags att bestämma hur fortsättningen på detta ser ut. I bifogat dokument finns styrelsen slutsats och vi kommer på mötet ta upp frågan om styrelsen får medlemmarnas förtroende att sjösätta fortsättningen på detta projekt.

Stadgeändringen vi röstade om på årsmötet kommer också tas upp för slutlig omröstning.

Efter mötet är det en obligatorisk städdag för alla vinterliggare.

Då mötet och städdagen är obligatoriskt krävs lov för att inte närvara.

Trisjolle SM 2018

Logga

Styrelsmöte 2

På tisdag 24 april 2018

Sjösättning

På lördag 5 maj 2018

Medlemsmöte

Medlemsmöte följt av städning och iordningställande av hamnplanen. Närvaro är obligatorsikt för alla vinterliggande båtägande medlemmar. Hamnfogdar bestämmer vad som ska göras och sluttiden är angiven som ungefärlig. När alla arbeten är klara avslutas aktiviteten.
På söndag 6 maj 2018

Väder