Medlemsmöte

På söndag 7/5, kl 10.00,  är det ett obligatoriskt medlemsmöte för alla båtägande medlemmar i Oaxens Båtklubb. På årsmötet fick styrelsen i uppdrag att gå vidare och utreda upptagningsfrågan. Detta är nu klart och det är dags att bestämma hur fortsättningen på detta ser ut. I bifogat dokument finns styrelsen slutsats och vi kommer på mötet ta upp frågan om styrelsen får medlemmarnas förtroende att sjösätta fortsättningen på detta projekt.

Stadgeändringen vi röstade om på årsmötet kommer också tas upp för slutlig omröstning.

Efter mötet är det en obligatorisk städdag för alla vinterliggare.

Då mötet och städdagen är obligatoriskt krävs lov för att inte närvara.

Trisjolle SM 2018

Logga

Midsommar

Traditionellt midsommarfirande på klubbholmen.
Från fredag 22 juni 2018 till och med lördag 23 juni 2018

Kräftköret

Klubbmästerskap i segling med tillhörande kräftskiva. Ni behöver inte anmäla er. Jag ringer eller pratar med alla som har segelbåt och ni ska ha en bra ursäkt för att inte komma. Detta är en aktivitet som riktar sig till alla medlemmar och kräftskivan är öppen för alla oavsett om man...
På lördag 18 augusti 2018