Medlemsmöte

På söndag 7/5, kl 10.00,  är det ett obligatoriskt medlemsmöte för alla båtägande medlemmar i Oaxens Båtklubb. På årsmötet fick styrelsen i uppdrag att gå vidare och utreda upptagningsfrågan. Detta är nu klart och det är dags att bestämma hur fortsättningen på detta ser ut. I bifogat dokument finns styrelsen slutsats och vi kommer på mötet ta upp frågan om styrelsen får medlemmarnas förtroende att sjösätta fortsättningen på detta projekt.

Stadgeändringen vi röstade om på årsmötet kommer också tas upp för slutlig omröstning.

Efter mötet är det en obligatorisk städdag för alla vinterliggare.

Då mötet och städdagen är obligatoriskt krävs lov för att inte närvara.

Kakor

Kräftköret 2020

augusti
lördag