Medlemsmöte

På söndag 7/5, kl 10.00,  är det ett obligatoriskt medlemsmöte för alla båtägande medlemmar i Oaxens Båtklubb. På årsmötet fick styrelsen i uppdrag att gå vidare och utreda upptagningsfrågan. Detta är nu klart och det är dags att bestämma hur fortsättningen på detta ser ut. I bifogat dokument finns styrelsen slutsats och vi kommer på mötet ta upp frågan om styrelsen får medlemmarnas förtroende att sjösätta fortsättningen på detta projekt.

Stadgeändringen vi röstade om på årsmötet kommer också tas upp för slutlig omröstning.

Efter mötet är det en obligatorisk städdag för alla vinterliggare.

Då mötet och städdagen är obligatoriskt krävs lov för att inte närvara.

Medlemsmöte och arbete

september
21
Medlemsmöte följt av allmän arbetsdag på båtklubben. Vi ställer i ordning på varvsplanen och organiserar klubbens nya pallningsmaterial. Alla privata stöttor och vaggor måste vara borta från området. Klubben bjuder på lunch!

Björnö arbetsdag

september
28

Båtupptagning

oktober
5
Tider och upptagnings schema kommer publiceras senare.

SM4

november