Oaxensbk.se 2.0

Åren går fort och det är faktiskt 6 år sedan Mikael Eriksson skapade vår fina hemsida. Teknikutvecklingen har på dessa 6 år gått undan och det fanns ett behov av att anpassa hemsidan efter tiden. Den absolut största skillnaden, förutom att vi har uppdaterat all kod till moderna servrar, att sidan nu har ett helt eget utseende på mobilen. Testa får du se ! Bloggen och nyheter är skrotade och vi kommer istället att använda Facebook för korta snabba nyheter och bilder. Längre ner till höger på denna sida hittar du Facebook integrerat i sidan. Jolle sidan har fått en rejäl uppryckning, osv.............

Välommen till oaxensbk.se 2.0  //Micke J / Informationsansvarig

Trisjolle SM 2018

Logga

Styrelsmöte 2

På tisdag 24 april 2018

Sjösättning

På lördag 5 maj 2018

Medlemsmöte

Medlemsmöte följt av städning och iordningställande av hamnplanen. Närvaro är obligatorsikt för alla vinterliggande båtägande medlemmar. Hamnfogdar bestämmer vad som ska göras och sluttiden är angiven som ungefärlig. När alla arbeten är klara avslutas aktiviteten.
På söndag 6 maj 2018

Väder